Viorel Lis

Viorel Lis nu trece printr-o perioadă fastă. Aceasta a vorbit despre modul în care și-au dat seama că s-au infectat dar și despre ce se întâmplă în spital atât cu ea cât și cu soțul ei.


X0ffimweluvbmm

Viorel Lis a fost primarul Bucureștiului mai întâi interimar în perioada 16 ianuarie 1997 - 13 noiembrie 1998 după ce Victor Ciorbea a devenit prim-ministru al României și apoi ales în perioada 13 noiembrie 1998 - 26 iunie 2000.

. În cazul lui Viorel Lis va fi vorba despre incinerare. Click Ziarul Click. Viorel Lis va fi incinerat acesta a lasat cu literă de lege în testament ultima sa dorință.

Viorel Lis fost primar al Bucureștiului a pierdut orice speranță că va beneficia de o pensie de revoluționar precum cea pe care o primește Alexandru Arșinel. Oana Lis a mărturisit că are planuri mari pentru anul 2022. Conținutul video nu poate fi redat deoarece ai activat AdBlock.

3 hours agoAnunț de ultimă oră despre Viorel Lis. Cu toate ca unii credeau ca a ramas cu o avere impresionanta dupa cariera politica adevarul este cu totul altul. Iar conform dorinței mărturisite cenușa sa va fi păstrată în grădina casei în care a locuit.

Cel puțin așa a susținut fostul primar general al Capitalei într-o emisiune televizată. View the profiles of people named Viorel Lis. Pe atunci acesta era încă însurat cu Tudora Gheorghe a doua sa soție.

Vedeta a făcut public un detaliu din căsnicia cu Viorel Lis cu care s-a căsătorit în 2009. Fostul primar al Capitalei în vârstă de 77 de ani a fost dus de urgență la spital ducă ce și-a ars piciorul într-un radiator deoarece nu avea căldură în casă. Viorel Lis is an actor known for Minte-mã frumos în Centrul Vechi 2016.

În cazul lui Viorel Lis va fi vorba despre incinerare. Fostul edil al Capitalei are și alte probleme de sănătate iar acesta a fost nevoit să fie dus la spital. Fostul edil al Capitalei a avut și o primă reacție.

Viorel Lis a fost primarul general al Capitalei in perioada 1997-2000. Oana Lis vine cu detalii de ultimă oră referitoare la starea de sănătate a soțului ei Viorel Lis. Cel puțin așa susține soția lui Oana Lis care a postat pe rețelele sociale o fotografie cu fostul edil care s-a viralizat rapid.

Putini sunt insa cei care isi aduc aminte de fosta sotie a lui Lis Tudora Gheorghe femeia care i-a daruit fostului edil o. Viorel Lis nu mai e primar al Bucureștiului motiv pentru care problemele cu care se confruntă capitala României îl interesează puțin spre deloc. Viorel Lis era inca primar al Capitalei atunci cand a inceput aventura cu adolescenta Oana pe atunci o blonda silfida.

Acum a ajuns la varsta de 76 de ani si a trecut prin momente grele in ultimii ani din cauza problemelor de sanatate. Viorel Lis s-a născut pe 19 martie 1944 la Zărneşti Braşov şi este fost primar al Capitalei. Fostul primar al Capitalei a vrut să se încălzească la un radiator deoarece în apartamentul lor din sectorul 3 se bagă căldură cu țârâita.

Viorel Lis is an actor known for Minte-mã frumos în Centrul Vechi 2016. Join Facebook to connect with Viorel Lis and others you may know. Care s-a destăinuit pe rețelele de socializare.

Facebook gives people the power to share. Viorel Lis fostul primar al Capitalei a pierdut procesul în care spera că va beneficia de o pensie de revoluționar precum cea pe care o primește Alexandru Arșinel. Iar conform dorinței mărturisite cenușa sa va fi păstrată în grădina casei în care a locuit.

2 days agoOana Lis și soțul ei Viorel Lis au scăpat cu bine de Covid după ce au fost internați amândoi în același salon la Matei BalșAcum Oana s-a îmbrărcat primăvăratic într-o rochie roșie ca focul și a pornit-o spre o petrecere de Valentine s. Ea și Viorel Lis vor deveni părinți adoptivi. Viorel Lis a fost contactat de jurnaliști imediat după ce s-a aflat că e infectat cu.

Cel puțin așa a susținut fostul primar general al Capitalei într-o emisiune televizată. Blondina și fostul edil formează un cuplu de mai bine de două decenii. Ajuns la 77 de ani fostul edil deține un cerificat de revoluționar-luptător al Revoluției Române pentru care primește o indemnizație mult mai mică.

De asemenea și soția sa Oana Lis a contractat virusul și a ajuns pe mâna medicilor. Viorel Lis a pierdut definitiv procesul prin care solicita pensie de revoluționar cu rol determinant. Oana Lis a decis să-i pună la punct pe cei care fac comentarii răutăcioase despre relația ei cu Viorel Lis.

Ce s-a întâmplat cu fostul primar. îţi aduce cele mai tari. Viorel Lis primele declarații despre starea lui de sănătate.

Numai ca Lis avea o relație de 16 ani in acel moment. Oana a cumpărat radiatoare iar Viorel a adormit cu piciorul pe unul dintre ele din dorința de a se încălzi. Amintim că în urmă cu ceva timp Oana Lis a dezvăluit.

Viorel Lis va fi incinerat acesta a lasat cu literă de lege în testament ultima sa dorință. Minte-mã frumos în Centrul Vechi. Cu câteva vorbe fostul primar general al Capitalei i-a înseninat ziua parteneri sale.

Între timp cei doi s-au refăcut iar. Avea doar 18 ani când l-a cunoscut pe Viorel Lis. El s-a infectat cu coronavirus și a avut nevoie de internare în spital pentru a fi îngrijit.

Oana Lis și-a cunoscut actualul soț când era foarte tânără. Viorel Lis fost primar general al Capitalei a trecut pentru un moment extrem de complicat. Viorel Lis 77 de ani știe să-i atingă soției sale Oana Lis 42 de ani coarda sensibilă.

Iniţial a fost primar interimar în perioada 16 ianuarie 1997 13 noiembrie 1998 după ce Victor Ciorbea devenea primul ministru al României. 1 day agoOana Lis a ajuns din nou zilele acestea cu Viorel Lis la spital la Urgență. Cei doi își așteaptă copilul după ce au terminat formalitățile.

Mai mult acesta suferă și de diabet iar starea lui de sănătate s-a agravat.


Nlkcxsp0gvicym


0fq1k45fkhzcum


File Viorel Lis Jpg Wikimedia Commons


Viorel Lis Foto De Archivo Editorial Imagen De Partido 25934193


Viorel Lis Are Arsuri Grave Soțul Oanei A Ajuns De Urgență La Spital Cum Se Simte Acum Impact


Viorel Lis


Aegiu5xw9xajtm


Viorel Lis And Oana Are Infected With Covid 19 Former Mayor Of The Capital Statements From The Hospital Bed I M Finished In The Lungs World Today News

0 Response to "Viorel Lis"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel